header

МЕБЕЛИ

  » Кухненско обзавеждане
  » Обзавеждане за спални
  » Обзавеждане за хотели
  » Градински мебели от масив
  » Градински навеси и беседки

ДОГРАМА

  » Алуминиева дограма
  » PVC дограма
  » Външни ролетни щори
  » Комарници
  » Врати

РЕМОНТИ

  » Топло изолация
  » Сухо строителство
  » Мазилки и шпакловки
  » Боядисване
  » Фаянс и теракот
  » Подови настилки
  » Къртене
  » Ел. услуги
  » Дърводелски услуги
  » Железарски услуги
  » ВиК

БЕЗ ВЛАГА И МУХЪЛ

 

 

 

AERECO - УМНАТА ВЕНТИЛАЦИЯ > УСТРОЙСТВА > ПРОЗОРЕЧНИ КЛАПАНИ

emm-prozorec  sn1  sn21

EMM - Автоматично влагорегулируемо нагнетателно устройство

emm_small

EMM осигурява постоянно добро качество на въздуха в помещението, като по този начин го предпазва от образуването на мухъл по стените и мебелите, и не дава възможност да се получава конденз.

Основни характеристики:

- Влагорегулируемост – възможност за контролиране на притока на въздух в помещението, в зависимост от относителната влажност в него;
- Намаляване на външния шум - в комплект с допълнителните аксесоари намалява външния шум с 37 dB
- Термоустойчивост – работата му не се влияе от външната температура
- Автономност – работи без ток или батерия
- Елементарно обслужване – няма нужда да бъде настройвано и регулирано. Достатъчно е веднъж годишно да бъде почиствано от прах.
- Може да се използва за всички видове дограми (алуминиеви, PVC, дървени)
- Има естетичен външен вид

Кратко описание:

emm-snimka

Автоматичното нагнетателното устройството ЕММ е изработено на основата на влагорегулируемата технология на Aereco (виж Технология). То подава външния въздух с дебит, който зависи от относителната влажност в помещението.

Предлага се в две разновидности, според начина на подаване на въздуха (вертикално и наклонено), в три различни разцветки (бяло, кафяво и дъб) и в четири разновидности, в зависимост от максималния обем на въздушния поток, който искаме да постъпва в помещението. Благодарение на простата си и надеждна конструкция устройството ЕММ се ползва с голяма популярност в много страни в света. Допълнително към него може да се постави звукоизолираща козирка, която спомага за намаляване на външния шум с 37 dB, т.е. шумоизолацията е по-добра, отколкото при базов стъклопакет и е съизмерима с тази на двукамерните стъклопакети. При монтажа на ЕММ входните отверстия могат да бъдат насочени под определен ъгъл, така че да се оптимизира посоката на постъпване на входния въздух, в зависимост от местоположението на горната рамка на прозореца спрямо тавана, което гарантира максимален комфорт за обитателите на дома. Има възможност и за ръчно затваряне на притока на въздух, което би могло да се използва при външни температури, по-ниски от -15 С 0 или при скорост на вятъра над 20 м/сек.

Основни предимства на: ЕММ- Влагорегулируемо нагнетателно устройство


- Отваря се автоматично, пропорционално на нивото на влажността в помещението
- Работи при всякакви температури, без да използва електричество
- Осигурява постоянно добро качество на въздуха
- Предпазва помещенията от образуването на конденз, както и мухъл по стените и мебелите.
- Намалява топлинните загуби
- Възможност за насочване на въздушни струи в различни посоки и осигуряване на комфорт за обитателите на помещението
- Автоматично, 24-часа в денонощието дозира потока на въздуха във всяка стая, в която е монтиран, в зависимост от физиологичните потребности на обитателите и
- Адаптира се към различни по размер входни отверстия
- Лесно се инсталира на прозорци, изработени от дърво, PVC и алуминий
- Лесно е за обслужване
- Има естетичен външен вид

EHA - Автоматично влагорегулируемо нагнетателно устройство с повишена шумoизолация

eha-small

Благодарение на вградената акустична защита EHA осигурява ефективна шумоизолация. Устройството е подходящо за офиси, хотели и жилищни домове, които са разположени на оживени улици. Осигурява постоянно добро качество на въздуха в помещението. Предотвратява образуването на конденз и мухал, намалява топлинните загуби и дозира притока на свеж въздуха.

Основни характеристики:

- влагорегулируемост – възможност за контролиране на притока на
въздух в помещението в зависимост от относителната влажност в
него
- намаляване на външния шум - освен вградената акустична шумозащита има възможност за включване на допълнителни аксесоари, с което се намалява външния шум с 42 dB
- термоустойчивост – работата му не се влияе от външната температура
- автономност – работи без ток или батерия
- елементарно обслужване – няма нужда да бъде настройвано и регулирано.
Достатъчно е веднъж годишно да бъде почиствано от прах.
- може да се използва за всички видове дограми (алуминиеви, PVC, дървени)
- има естетичен външен вид

Кратко описание:

eha

Автоматичното нагнетателното устройството EHA е изработено на основата на влагорегулируемата технология на Aereco. То подава външния въздух с дебит, който зависи от относителната влажност в помещението.

Предлага се в три разцветки (бяло, кафяво и дъб) и в четири разновидности, в зависимост от максималния обем на въздушния поток, който искаме да постъпва в помещението. Благодарение на специалната си конструкция, устройството EHA намалява външния шум с до 42 dB, което го прави лидер сред подобни нагнетателни устройства в света. Има възможност и за ръчно затваряне на притока на въздух, което би могло да се използва при външни температури, по-ниски от -15 С 0 или при скорост на вятъра над 20 м/сек.

EHT - Автоматично влагорегулируемо стенно нагнетателно устройство

eht-smmall

Влагорегулируемото стенно нагнетателно устройство EHT е идеалното решение, в случай, че е невъзможно да се монтира прозоречен клапан (наличие на плътно поставен комарник например или дограма със заоблен профил). EHT автоматично регулира притока на свеж въздух, благодарение на иновативното технологично решение на Aereco - датчик за влага-изпълнителен механизъм (виж. Технология). Осигурява нужната циркулация, в зависимост от влажността - минимум 5, 11 или 17 куб.м/час (в зависимост от модела) до 40 м3/h. eht-goliamoВ комплект с допълнителните аксесоари EHT осигурява чудесна шумоизолация (до 52 dB). Има възможност за допълнително ръчно затваряне, като дори при принудително затворени клапани се гарантира минимума постъпващ въздух за съответния модел. EHT е подходящо за помещения, в които има камина или мощен абсорбатор. Монтира се много лесно и има съвършен интериорен дизайн.

Copyright © 2010 Enerton
Топ класация МегаРейтинг