header

МЕБЕЛИ

  » Кухненско обзавеждане
  » Обзавеждане за спални
  » Обзавеждане за хотели
  » Градински мебели от масив
  » Градински навеси и беседки

ДОГРАМА

  » Алуминиева дограма
  » PVC дограма
  » Външни ролетни щори
  » Комарници
  » Врати

РЕМОНТИ

  » Топло изолация
  » Сухо строителство
  » Мазилки и шпакловки
  » Боядисване
  » Фаянс и теракот
  » Подови настилки
  » Къртене
  » Ел. услуги
  » Дърводелски услуги
  » Железарски услуги
  » ВиК

БЕЗ ВЛАГА И МУХЪЛ

 

 

 

AERECO - УМНАТА ВЕНТИЛАЦИЯ > УСТРОЙСТВА > ВЕНТИЛАТОРИ

 

Вентилатор V2A (V4A)


Вентилаторът V2A (V4A) e индивидуално всмукателно устройство. Той се характеризира с много висока шумоизолация и минимално електропотребление. Използва се за изтегляне на влагата от 2 или 4 помещения.
v2a-obshta Вентилаторът работи постоянно, като по този начин осигурява максимален комфорт в помещенията. Регулирането на разхода на въздуха зависи от степента на отваряне или затваряне на влагочувствителните всмукаелни устройства (BXL, BXS), намиращи се на входовете му. Има вградени 12V изходи, предназначени за захранване на всмукателните устройства на входа. Безшумната работа на вентилатора и отсъствието на вибрации дава възможност да бъде разполаган в жилищни и офисни помещения. Лесният монтаж и неголемите му габарити позволяват да бъде използван както за открит монтаж, така и в стенни шкафове, висящи тавани и др.
Друга характерна особеност на този модел венилатори е елекронното регулиране на оборотите им. Това позволява да се поддържа постоянно налягане на входа на системата, независимо от нейното натоварване, оптимално намаляване на изразходваната електроенергия и максимално намаляване на нивото на шума. Много лесен за обслужване и изключително енергоикономичен.
Вентилаторът V4A е разширен вариант на V2A и е предназначен за вентилация на 4 помещения. Той има още по-добри динамични характеристики, в сравнение с V2A, и дава допълнителни възможности на проектантите, разработващи вентилационни системи, да изграждат различни конфигурации и комбинации от устройствата на Aereco.

Основни предимства на вентилатора V2A (V4A):

v2a v4a
- Възможност за отвеждане на влагата едновременно от няколко помещенияv2a
- Хоризонтална работна характери-
стика - (налягането на въздушния поток не се влияе от промяната на входното сечение на отделните входове): V2A - 80; V4A - 100 Pa
- Поставя се непосредствено в жилищно помещение или офис (в стенни шкафове, висящи тавани, зад декоративни решетки и др.)
- Автоматично 24 часа в денонощието регулира разхода на въздух като поддържа v4aпостоянно налягане. Максималният разход на въздух при максимално налягане е: V2A - 80; V4A - 160 м3/h
- Много ниско ниво на шума - V2A – от 33 до 35 dB; V4A – от 34 до 36 dB
- Изключително енергоикономичен - V2A - 5,5 до 13W; V4A - 15 до 25W
- Елементарна техническа поддръжка
- Дълга и надеждна работа
- Гаранция 2 години
- Естетичен външен вид

 

Вентилатор VAM - Висока ефективност при много ниски разходи за електроенергия

Компактността на вентилатора, както и повишените му шумоизолационни характериатики, дават възможност той да бъде разположен непосредствено в жилищни и офисни помещения. VAM е оборудван с мощен двигател и електронен блок за управление. Притежава висока производителност и изсмуква замърсения въздух от 6 помещения едновременно. Елементарно включване на влагорегулируемите всмукателни устройства (BXL. BXS и др.) към входовете му.

Основни характеристики:
- Повишена шумоизолация – 29 dB при 100 м3/h и 33 dB 200 м3/
- Ниско енергопотребление – 44 W при 200 м3/h
- Поддържане на постоянно налягане – асинхоронният еднофазен двигател, благодарение на електронния блок за управление, поддържа еднаква скорост на въртене, независимо от промяната на сечението на отделните входове.
- Малки габарити и лесен монтаж
- Елементарна техническа поддръжка

 

VPH - Идеалното решение за индивидуални къщи и вили

vph

Благодарение на фиксиращите го ленти се монтира елементарно в подпокривното пространство. Оборудван е със система за бързо и лесно херметично присъединяване на входните и изходни тръби. С изключително ниското си електропотребление (20W) и постоянното налягане, което осигурява на входовете си, VPH действително е оптималното решение за индивидуални къщи и вили.
Основни характеристики:
- Много ниско електропотребление
- Поддържа постоянно налягане на входа, което е предпоставка за безупречната работа на влагочувствителните всмукателни устройства, разположени на 6-те му входа
- Елементарна техническа поддръжка (чисти се със струя сгъстен въздух)
- Оборудван е със система за бързо и херметично присъединяване наvph входно-изходните тръби.

 

VBP - Оптимизира техническите показатели на естествената вентилация

vbh

VBP е вентилатор, който поддържа ниско налягане и се монтира на стари вентилационни шахти, използвани за естествена вентилация. Обезпечава по механичен път подобряване на показателите на пасивната вентилационна система. Предотвратява ефекта на обратната тяга, независимо от годишния сезон и климатичните условия. Лесно се монтира и поддържа.
Основни характеристики:
- Много ниско ниво на шума – 26dB
- Ниско потребление на електроенергия – 16W
- Уникалната система на разположение на лопатките на вентилатора не възпрепятства естествената вентилация в неработещо vbpсъстояние на VBP – коеф. на съпротивление 1,04
- Електронен блок за управление – осигурява синхронност на работата на вентилатора, независимо от метеорологичните и температурни условия.

Copyright © 2010 Enerton
Топ класация МегаРейтинг