header

МЕБЕЛИ

  » Кухненско обзавеждане
  » Обзавеждане за спални
  » Обзавеждане за хотели
  » Градински мебели от масив
  » Градински навеси и беседки

ДОГРАМА

  » Алуминиева дограма
  » PVC дограма
  » Външни ролетни щори
  » Комарници
  » Врати

РЕМОНТИ

  » Топло изолация
  » Сухо строителство
  » Мазилки и шпакловки
  » Боядисване
  » Фаянс и теракот
  » Подови настилки
  » Къртене
  » Ел. услуги
  » Дърводелски услуги
  » Железарски услуги
  » ВиК

БЕЗ ВЛАГА И МУХЪЛ

 

 

 

ОБЗАВЕЖДАНЕ ЗА СПАЛНИ ОТ МЕБЕЛЕН ЦЕХ “ЕНЕРТОН”

Фирма “Енертон” произвежда и доставя мебели за спалня за региона на област Хасково и област Пловдив. При нас може да поръчате пълен комплект обзавеждане за спални или единични мебели за спалня: легла, нощни шкафчета, гардероби, скринове, тоалетки и др. Мебелите за спалня от “Енертон” се отличават с уникален дизайн и качество на изработката. Проектирането на Вашата стая ще бъде поверена на талантлив дизайнер. Всички мебели от “Енертон” са произведени по индивидуални проекти съобразявайки се желанията на Всеки клиент и специфичните размери на помещението.

 

Избор на мебели за спалня ( обзавеждане на спалня )

Легла, гардероби, тоалетки и други мебели за спалня от нашия мебелен цех - ще Ви помогнем да създадете уютно място за Вашата почивка.
Имаме богат опит в изработването на мебели за спалня, поради което може да Ви предложим голямо разнообразие от идеи за вашето обзавеждане за спалня.

 

Какво може да включва пълно обзавеждането за спалня?

Стандартно в една спалня ще намерите: легло спалня, две нощни шкафчета, просторен гардероб и тоалетка. Това е стандартния набор от мебели за едно обзавеждане на спалня. В леглата за спалня  могат да се вградят допълнителни шкафове, чекмеджета или други функционални елементи.

 

Гарантираме Ви, че ще останете очаровани от мебелите произведени от фирма “Енертон”.

Предлагаме Ви обзавеждане за спалня и други мебели, отличаващи се със следните характеристики:

- При нас ще намерите легла и други мебели за спалня при оптимално съотношение цена / качество.
- Всички наши мебели за спалня са произведени по индивидуални проекти. При нас може да комбинирате мебели произведени по европейска технология, италиански дизайн и немски материали, което ще направи Вашето обзавеждане за спалня уникално красиво и функционално.
- Леглата произведени от “Енертон” могат да се оборудват с ортопедични матраци, повдигащи механизми и чекмеджета.
- При нас можете да поръчате легла в трите стандартни размера. В този случай Вие си купувате отлично легло, към което може да си подберете матрак от всички водещи производители.
- Ако закупите легло спалня от нашия мебелен цех, ние ще ви го доставим и сглобим в рамките на един ден.

 

Мебели за спалня от “Енертон”: хармония и комфорт

Мебелите за спалня произведени от “Енертон” не само ще се впишат в интериора на стаята Ви, но ще я направят много по-функционална. Обзавеждането на една стая е свързано с използването на всички малки пространства за чекмеджета и рафтове, така ще имате достатъчно место за всичко. Изискани елементи от различни материали успешно ще допълнят визията на вашите мебели за спалня. Така че,  нашите спални са не само функционални, но и атрактивни. Обзавеждането за спалня може да включва скрин, нощно шкафче и шкафове (гардероби). Всички те трябва да бъдат произведени в един общ стил в хармония едни с други.

Предлагаме голямо разнообразие от мебели за спалня, за да може да задоволим изискванията и на най-капризните ни клиенти. Предлагаме мебели в различни стилове – от модерен до класически. За мебели в класически стил често се използват материали в тъмни цветове, това създава атмосфера на топлина и комфорт. Докато мебели за спалня в модерен стил, напротив, те са много изчистени, компактни, техният стил дори може да бъде малко студен, но те са практични и елегантни. Мебели от този тип най-често се използват от по-младите хора, които ценят повече функционалност в интериора.

 

За мебелистите от “Енертон” няма невъзможни неща! Ние произвеждаме мебели за спални и други мебели, които ще задоволят и най-претенциозните клиенти.

 

 

bedroom

 

Copyright © 2010 Enerton
Топ класация МегаРейтинг