header

МЕБЕЛИ

  » Кухненско обзавеждане
  » Обзавеждане за спални
  » Обзавеждане за хотели
  » Градински мебели от масив
  » Градински навеси и беседки

ДОГРАМА

  » Алуминиева дограма
  » PVC дограма
  » Външни ролетни щори
  » Комарници
  » Врати

РЕМОНТИ

  » Топло изолация
  » Сухо строителство
  » Мазилки и шпакловки
  » Боядисване
  » Фаянс и теракот
  » Подови настилки
  » Къртене
  » Ел. услуги
  » Дърводелски услуги
  » Железарски услуги
  » ВиК

БЕЗ ВЛАГА И МУХЪЛ

 

 

 

КУХНЕНСКО ОБЗАВЕЖДАНЕ ОТ МЕБЕЛЕН ЦЕХ "ЕНЕРТОН"

Фабриката за производство на мебели “Енертон” е специализирана в производството и монтажа на кухненско обзавеждане. Предлагаме голямо разнообразие от кухненско обзавеждане в различните ценови диапазони. Високото качество на нашите кухни се постига с помощта на съвременни машини и модерни технологии. Голямото разнообразие от материали, обков, механизми, алуминиеви и стъклени елементи, вградени отцедници и кошници, газови амортисьори, релинги и много други ни позволява да съчетаем модерния и елегантен дизайн с функционална, заредена с емоция ежедневна работна среда. Нестандартни решения, съобразени с вашите предпочитания и даденостите на помещението.

Чрез нас давате възможност на красотата и уюта да влязат във вашия дом!

 

Кухни по поръчка от "Енертон"

Богат асортимент от мебели от класически до модерен дизайн. Използването на материали, аксесоари и уреди за вграждане само от надеждни производители определя нашите кухни като удобни, функционални и красиви.

 

Производство на кухни "Енертон"

Кухни с модерен дизайн

Модерна кухня – предлагаме голямо разнообразие от модели на кухненски мебели. Кухни по поръчка с модерен дизайн – разнообразие от съвременни дизайн решения, многообразие от цветови решения и съвременни материали.

- Кухня от MDF
- Кухня от MDF с гланцирано покритие
- Кухня от ПДЧ
- Кухня от ПДЧ с гланцирано покритие

Кухни с класически дизайн

Класическа кухня – предлагаме голямо разнообразие от модели на класически кухненски мебели. Класическата кухня внася в дома Ви традиционния уют и топлина. Предлагаме кухненско обзавеждане изработено от:

- Кухня от MDF
- Кухня от ПДЧ

 

Гаранция за произведените от "Енертон" кухненски мебели.

Всички мебели произведени от “Енертон” и в частност мебелите за кухня са изработени от екологично чисти материали и компоненти, които са безопасни за околната среда и човешкото здраве. Това може да се потвърди от многобройните ни клиенти, които през последните години използват нашите кухненски мебели.

 

 

kitchen

 

Copyright © 2010 Enerton
Топ класация МегаРейтинг